POČETNA O NAMA PORTFOLIO REFERENCE ČPP BLOG KONTAKT EN HR

Dopustite da Vam se predstavimo

"Ne možemo riješiti probleme koristeći isti način razmišljanja."

- Albert Einstein.

Tribina grada Zagreba, rollup sustav s plakatom za edukativnu radionicu Gradskog ureda za branitelje Tribina grada Zagreba, rollup sustav s plakatom za edukativnu radionicu Gradskog ureda za branitelje


Zašto se bavimo ovim poslom?

Teško je opisati senzacionalan osjećaj koji nas nadvladava kada kreiramo nešto novo. Volimo to što radimo i vjerujemo da nam razmišljanje izvan okvira pomaže u stvaranju lijepo dizajniranih, responzivnih web stranica koje su jednostavne za korištenje i prilagođene svim korisnicima. Ovakav način razmišljanja također nam pomaže u grafičkom dizajnu, poslovnim prezentacijama i drugim poslovima kojima se bavimo da ne izvlačimo ideje iz etera već za vas kreiramo nova i inovativna rješenja. Dovršetkom posla stižemo do najljepšeg dijela našeg poslovanja - kada možemo uživati u zadovoljnim licima naših klijenata.Kako to radimo?

Pratimo svjetske trendove i limitacije (granice) koje postavlja krovna web organizacija – W3C konzorcij, ali i sami pri programiranju tražimo nove, jednostavnije, kraće i inovativnije solucije. Stalna žudnja za istraživanjem novih mogućnosti razlog je zašto će vaše stranice biti atraktivne, ali i najučinkovitije. Kod dizajniranja inspiraciju tražimo u realnom životu, najčešće iz prirode koja nas uvijek iznenađuje nevjerojatnim kreacijama i fenomenalnim rješenjima.
Virtualni identitet tvrtke ili proizvoda ono je što u sadašnjosti potencijalni klijenti prvo vide. Kao što danas nitko ne želi kupiti loše dizajniran proizvod tako nitko ne želi ući u dućan čiji izlog nije dopadljiv. Vaša web stranica vaš je izlog u svijetu interneta. Stoga pazimo na najsitnije detalje kako bi konačni izgled nadmašio očekivanja vaših klijenata, vas, ali i nas, jer vaše zadovoljstvo naša je najbolja reklama.Što radimo?

Jezgra našeg poslovanja je web dizajn, no to nije sve. Ono što znamo i možemo, tj. u čemu smo majstori:

Web dizajn i programiranje


Idea: Web dizajn i programiranje

web stranice, web dućani, turističke agencije, SEO, CMS sustavi, optimizacija za uređaje (desktop i prijenosna računala, tableti, pametni telefoni, SmartTV, print), e-inkluzija (optimizacija za osobe s posebnim potrebama)

Potreban Vam je redizajn stranice ili je nemate? Želite napokon biti viđeni na tražilicama poput Googla, Yahooa ili Binga? Čuli ste za pojmove poput SEO i SSL certifikat, ali niste sigurni čemu oni služe i treba li Vam to uopće? Treba Vam pomoć oko kampanja na socijalnim mrežama? Obratite nam se s povjerenjem i saslušati ćemo sve vaše želje te prema tome kreirati najbolja rješenja za Vas.


Grafički dizajn


Idea: Grafički dizajn

logo, tipografija, brošure, letci, memorandumi, pečat, posjetnice, pozivnice, jelovnici, vinske karte, razglednice, čestitke, zahvalnice, ovitak knjige, prijelom knjige i ostale grafičke usluge

Novi ste u poslu ili još niste ni startali pa Vam je potreban vizualni identitet? Trebate novi logo ili želite redizajnirati stari? Potreban Vam je tiskani materijal poput brošura, letaka, postera itd.? Trebate vizual za kampanje na webu ili socijalnim mrežama? Potreban Vam je prijelom ili kompletan dizajn knjige ili časopisa? Trebate posebniji jelovnik ili vinsku kartu? Pošaljite upit za ponudu.


Foto i video usluge


Idea: Foto i video usluge

snimanje, fotografiranje, obrada fotografija ili videa

Želite fotografirati svoje proizvode, a nemate profesionalni aparat? Vašim fotografijama fali baš ono nešto da dosegnu vau-faktor? Imate puno video materijala i želite napraviti dobar pitch ili kratki promo video? Pošaljite nam upit i rado ćemo se upustiti u zajedničku avanturu.


Istraživanje tržišta


Idea: Istraživanje tržišta

prikupljanje i vrednovanje sekundarnih podataka, obrada, interpretacija prikupljenih podataka

Želite saznati ključne informacije za pokretanje novog pothvata? Trebate donijeti ključne odluke i želite vjerodostojne informacije dobivene istraživanjem? Potrebna Vam je kvalitativna ili kvantitativna analiza podataka? Pošaljite nam upit.


Poslovne prezentacije


Idea: Poslovne prezentacije

PowerPoint, Keynote, Prezi

Niste zadovoljni sa Powerpoint ili Keynote prezentancijama koje inače radite? Fali im "ono nešto" da zablistate u prezentiranju dok Vas kolege ili klijenti gledaju za oduševljenjem? Čuli ste za Prezi, ali se niste usudili? Tu smo da vam pomognemo nadmašiti očekivanja vaših klijenata, kolega ili nadređenih.


Statistika


Idea: Statistika

analiza prikupljenih podataka, uzorci, regresijska analiza, hipoteze, testiranje nezavisnosti statističkih obilježja

Treba Vam prosječna visina ili konfekcijski broj svih ljudi u RH? Imate napravljeno istraživanje tržišta, ali Vam je potrebna analiza podataka? Javite se i izraditi ćemo Vam ponudu.


Naša vizija

Naša vizija je jednostavna; odgovorni smo prema klijentima, te socijalno i ekološki osjetljivi. Odlučili smo biti tu za poduzetnike koji trebaju našu podršku u startu (jer smo iste probleme i sami iskusili kod pokretanja tvrtke), one koji se traže (da zajednički pronađemo put) i one koji već imaju strategiju (da je samo malo začinimo).
Naši klijenti prepoznaju dodatnu vrijednost unešenu u usluge i cijene pozitivnu karmu koja proizlazi iz korektne suradnje. Općenito, ali ne nužno, to su mikro, mali i srednji poduzetnici, tvrtke u razvoju, OPG-ovi, fizičke osobe…

Naši partneri
Logo gradski ured za braniteljeLogo Adriatic LogistikaLogo KogutexLogo Kogutex tjestenineLogo Adepto grafikaLogo PerzepolisLogo Travel 2 IranLogo AB NinLogo Leut
PORTFOLIO

WEB DIZAJN

Ovdje su neki od naših posljednjih radova.
Kliknite na sliku da Vam se otvori novi prozor sa stranicom.GRAFIČKI DIZAJN

Ovdje su neki od naših posljednjih grafičkih dizajna.
Kliknite na sliku da Vam se otvori pdfREFERENCE

Izjave klijenata

  • '' Odlična komunikacija, vrlo aktivno ažuriranje, te prilagodba mojim potrebama, stalni kontakti te savjeti o trendu u web designu, hitne intervencije u najkraćem roku, uvijek raspoloživ za sva pitanja i savjete, vrlo pristupačna cijena, za svaku preporuku. Zadovoljan dugogodišnji klijent. ''

  • '' Suradnja s Hrvojem iz firme Idea j.d.o.o. je bila izvrsna! Zadovoljni smo profesionalnošću, komunikacijom i razmjenom informacija te brzinom rješavanja našeg zahtjeva. Hrvoje nam je dao konkretne prijedloge za poboljšanje našeg weba čime je došlo do povećanja našeg poslovanja. Preporučujemo firmu Idea j.d.o.o. svima koji žele učinkovitu i profesionalnu web stranicu te iskren pristup djelatnika spomenute firme. ''

  • '' Prekrasno odrađen posao, savršena komunikacija! ''

ČPP

Često postavljena pitanja

1. P: Što su responzivne stranice?

O: To su stranice koje su prilagođene svim preglednicima i uređajima (tableti, pametni telefoni, računala, pametni televizori).

2. P: Treba li stranica biti responzivna?

O: Naše mišljenje je da. 2016. godine napokon se dogodio veći pregled interneta preko pametnih telefona od onoga na računalima.

3. P: Što je e-inkluzija?

O: Termin "e-inkluzija" opisuje načine za reduciranje digitalne podijeljenosti kojima se osigurava stvaranje ujednačenog i ravnopravnog informacijskog društva, a stranice postaju čitljive i osobama s posebnim potrebama, poput slijepih i slabovidnih, osoba sa motoričkim disfunkcijama ili disleksijom.
Pročitaj više...

4. P: Što je SEO?

O: Optimizacija web stranica za tražilice ili pretraživače (SEO = Search Engine Optimization) je dio internet marketinga koji se bavi pozicioniranjem web stranica na tražilicama na ključne riječi koje najviše odgovaraju sadržaju stranica.

5. P: Koji su ciljevi optimizacije?

O: Ciljevi optimizacije su pozicionirati vašu stranicu na što bolje mjesto u tražilici, a samim time povećanje ciljane posjećenosti web stranica sa tražilica čime se i povećava broj kontakata i/ili direktna prodaja. Kažu da je najbolje mjesto za prikrivanje zločina na drugoj stranici tražilice.

6. P: Kako započeti suradnju?

O: Kontaktirajte nas jednim od medija koji vam najviše odgovara i dogovaramo sastanak ili nastavljamo konverzaciju putem maila.

7. P: Obvezuje li vas prvi sastanak na nešto?

O:Ne. Tijekom sastanka prikupiti ćemo sve informacije koje su nam neophodne kako bismo uopće mogli napraviti marketinšku strategiju i kreirati ponudu.

8. P: Koliko košta izrada web stranice?

O: Svaki projekt za nas je individualan, stoga je nezahvalno formirati cijene prije nego što saznamo vaše želje i potrebe. Obično u ponudi sastavljamo tri, za vas najoptimalnije opcije.

9. P: Što slijedi nakon što prihvatite ponudu?

O: Nakon što prihvatite ponudu moramo odrediti rokove, a vi nam šaljete dogovorene materijale (tekst, fotografije, logo, itsl.).

10. P: Koliko je vremena potrebno za izradu?

O: Vrijeme izrade ovisi o zahtjevnosti projekta i obimu posla.

11. P: Možete li dogovoriti održavanje stranice?

O: Naravno. Već u startu možemo odrediti uvjete održavanja stranice prema vašim potrebama. Ako je potrebno češće izmjenjivati sadržaj isplativije je dogovoriti mjesečnu naknadu za održavanje. U protivnom izmjene se dogovaraju po potrebi.
KONTAKT

GDJE RADIMO?

Zbilja bi voljeli Vašu povratnu informaciju!

Zagreb, HRVATSKA
Telefon: + 385 98 778506
Email:

Dojurite na , ili nam ostavite poruku:

Osobni info
Poruka